Elena Abasi Ontdek-Rusland

  • Yvonne Verhulsdonk Fotografie portfolio

Portfolio & Reviews

Op deze Portfolio pagina zie je een klein aantal van de inmiddels tientallen vrouwen die ik heb gefotografeerd. Ze staan stralend en ontspannen op de foto. Op de pagina’s met het “aanbod en diverse arrangementen” kan je nog meer portretfoto’s vinden, vaak ook met de sfeerimpressies van hun bedrijven.

Altijd zijn deze prachtige vrouwen verbaasd dat ze zo mooi op de foto staan. Wat word ik blij dat ik deze vrouwen heb mogen helpen om zichzelf zichtbaar te maken.

Ook jij kan zo stralend op de foto staan!

Mooi Werk Online

  • Yvonne Verhulsdonk Fotografie-jouw-dag-profielfoto

Diana van Papendrecht Qua-Contxt

  • Yvonne Verhulsdonk Fotografie portfolio

Yvonne weet je met haar gezelligheid en rustige aanpak helemaal op je gemak te stellen. En dat is nou net waardoor je ontspannen en als jezelf voor de camera staat. Ik wilde graag foto’s als professional, maar niet té zakelijk. En dat is helemaal gelukt. Een echte vakvrouw die prachtige foto’s heeft gemaakt. Dank je wel Yvonne 👍

Diana van Papendrecht

Eigenaresse, Qua-Contxt

Gonda Wiekenkamp

  • Yvonne Verhulsdonk Fotografie-jouw-dag-profielfoto

Nu ik gestart ben met mijn eigen onderneming was het de hoogste tijd om ook mooie portret foto’s te laten maken. Super spannend. Ik sta nl. liever achter de camera als ervoor. Yvonne begreep dit als geen ander! Ze neemt de tijd om je op je gemak te laten stellen. We hadden vooraf een powergesprek en tijdens de fotoshoot wist ze mij op ontspannen wijze op de foto te krijgen. Ik ben heel blij met het eindresultaat!

Gonda Wiekenkamp

Eigenaresse, go4films.nl

Dorothea Verhagen

  • Yvonne Verhulsdonk Fotografie portfolio

Ineke van der Valk

  • Yvonne Verhulsdonk Fotografie portfolio

Wat een fijne middag met Yvonne; gezellig, grappig en het kost weinig moeite om jezelf te zijn bij haar. Zo blij met mooie foto’s!

Els Stuurman

Haar spontane en open aanpak gecombineerd met de nodige vakkennis, zorgen dat je je al snel op je gemak voelt en kunt genieten van het proces.

Diana Schwab

Yvonne heeft oog voor mooie beelden, ze schiet het perfecte plaatje samen met een hoge dosis plezier.

Natascha Koningsveld

Colour&Spice

 

Yvonne Verhulsdonk Fotografie
T 06 57 67 98 50
E yvonne@yvonneverhulsdonk.nl

Facebook
Linkedin
Instagram