Coachende fotograaf of fotograferende coach?

Allebei en evenveel. Ik ben Yvonne Verhulsdonk: een coachende portretfotograaf én fotograferende coach. Deze combinatie is uniek, maar zó compleet! Het maakt dat mensen groeien in het bijzijn van mij en mijn camera. Die ontwikkeling mag ik direct vastleggen en het resultaat is een stralende ondernemer. Nou, dan straal ik echt mee! Het doet me denken aan mijn eigen weg, mijn eigen ontwikkeling en hoe ik uit mijn schulp kroop.

Van dertien ambachten naar één passie: fotografie

De gebaande paden liet ik vaak links liggen. Niet expres, maar het leven liep zo. Ik zocht mijn eigen weg langs scholen, banen en opleidingen en ik leerde over het leven. Ik zag kansen en mogelijkheden en maakte ze tot een succes. Zo werkte ik op kantoor, had ik mijn eigen IT-bedrijf en was ik in loondienst schoolleider op een mbo.

Toch duurde het lang -en was er zelfs een burn-out voor nodig- voor ik met mijn échte passie aan de slag ging. Al die tijd was ik namelijk óók fotograaf. Op mijn werk organiseerde ik fotoshoots voor mijn collega’s en studenten. Ik zag ze groeien als ik ze liet vertellen over hun dromen. Om vervolgens vol zelfvertrouwen te poseren voor mijn lens. Dat was het moment waarop ik mij realiseerde wat mijn eigen passie is. Het moment dat ik voor de fotografie koos. Het moment waarop ik uit mijn schulp kroop.

De wereld wacht op jou.

Als beelddenker zie ik alles in plaatjes, composities en sferen. En als fotograaf mag ik dat kaderen, vastleggen en doorgeven. Voeg daar het element coaching aan toe en je hebt een ijzersterk concept.

Ik fotografeer ondernemende vrouwen. Tijdens het intakegesprek begint het bij mij al te stromen. Ik voel welke kant we op kunnen, door dicht bij mijzelf te blijven. Dit gesprek is de voedingsbodem voor de uiteindelijke fotosessie. De dag waarop alles samenkomt. Mijn powertalk volgens de STRAAL©-methode, zorgt ervoor dat een vrouw zich zelfverzekerd en goed voelt. En dat gevoel pak ik in beelden: ze straalt en houdt van zichzelf en haar werk. Dan klopt gewoon alles. En stralen wij samen.

Mijn missie

Ik wil vrouwen laten ervaren dat voor de camera staan léuk is! Jezelf kunnen en durven zijn en je openstellen voor mij. Waarmee jij je openstelt voor de rest van de wereld. Die wereld is van jou!

Honderden vrouwen stonden al voor mijn lens. En nooit gaat dat vervelen. Wil je weten hoe zij hun fotoshoot ervaren hebben? Lees dan deze reviews.

Ga mee naar het fotogenieke Valencia!

Ik heb mijn hart verloren aan deze prachtige stad. Het licht daar, doet iets met mij. Maar ook met anderen. Daarom is dat de plek waar ik samen met Hanneke van Photo-coco weer een workation voor ondernemers organiseer. Wij hebben onze krachten gebundeld als vrouwen met verbeelding, om jou een onvergetelijke midweek in Valencia te bezorgen. Je gaat naar huis met een boordevolle beeldbank aan foto’s voor je website en social media en je kunt zelf fotograferen als een pro met je smartphone. Daarnaast komen er andere onderwerpen als focus, doelen en je ideale klant aan bod. Deze dagen vol inspiratie beleef je samen met andere vrouwelijke ondernemers.

Wil je meer weten en een gratis kennismakingsgesprek inplannen? Vul dan het contactformulier in. Ik bel je graag om een afspraak te maken.

Liefs, Yvonne

Yvonne Verhulsdonk Fotografie
T 06 57 67 98 50
E yvonne@yvonneverhulsdonk.nl

Facebook
Linkedin
Instagram