Wie ben ik?

Mijn naam is Yvonne Verhulsdonk en bij alles wat ik hoor zie ik beelden. Een sprookje leefde voor mij ook zonder plaatjes, want ik zag het voor me. Hele verhalen spelen als een film af in mijn hoofd. Op de basisschool kreeg ik vaak te horen dat ik zat te dromen. Tientallen ideeën speelden in mijn hoofd over hoe de school er toch veel leuker uit kon zien. In mijn gedachten reisde ik overal naar toe en had er prachtige beelden bij. Lezen was mijn grote hobby, de hoofdpersonen leefden echt in mijn gedachten. Mijn ouders en leraren vonden dat ik een zeer grote fantasie had. 

Wat heb ik voordat ik fotograaf werd gedaan?

De middelbare school was niet aan mij besteed, daarom besloot ik mijn eigen pad te volgen. Dat werd een kronkelpad langs allerlei uitdagingen en leerlijnen, maar het was zoals ik wilde en greep steeds mijn kansen. Eerst op kantoor, trouwen, kinderen krijgen en daarna mijn eerste zaak. Een bedrijf in IT- en kantoor-oplossingen. Al werkend en bezig met mijn gezin haalde ik ook de nodige diploma’s. Een scheiding volgde, waarna ik samen met mijn drie zoons opnieuw begon. Rond 2000 was er sprake van de IT bubbel en besloot ik als Facilitair manager en later onderwijsleider bij een MBO-college in loondienst te gaan. Naast mijn gezin en baan volgde ik in snel-tempo de benodigde opleidingen, want op een MBO hoor je over de juiste diploma’s te beschikken. Leren vond ik nog steeds niet leuk, maar gelukkig ging het me makkelijk af.

Waarom ben ik fotograaf geworden?

Tegelijkertijd groeide mijn interesse in fotografie en besloot om ook daarin opleidingen te gaan doen. Vele opleidingen en workshops volgden en ik genoot ervan, gewoon omdat fotografie mijn grote passie was. Op mijn werk ging ik mijn teams en studenten fotograferen, zodat ze mooie foto’s hadden op hun profielfoto’s en pasjes. En toen ontdekte ik mijn talent om mensen zelfvertrouwen te geven door fotosessies met ze te doen, zodat ze blij naar hun eigen foto’s konden kijken.

Burn-out

Het duurde lang voordat ik de keuze heb gemaakt om mijn passie te volgen, een burn-out ging vooraf. Toen realiseerde ik me dat fotografie me echt gelukkig maakte. Opnieuw ging ik een opleiding doen, coachend fotograferen. Coachen en fotograferen, echt contact maken met mensen, dat was wat ik wilde. Alles viel samen, mijn ervaring met een eigen bedrijf, alle (mensen)kennis die ik heb opgedaan en de verschillende studies. Deze opleiding en hoe goed het voelt om mijn kennis en ervaring in te zetten om vrouwen te helpen zelfverzekerd voor de camera te staan. Ik blijf dicht bij mezelf, want mijn uitgangspunt is om mensen te helpen. Het klopt gewoon. Ik vind het geweldig wat ik doe en draag dat uit. Als ik een fotoshoot doe gebeurt er iets met mensen. Het voelt goed om te doen wat ik doe, het past bij me.

Wat heb jij daar aan?

Ik wil jou laten ervaren dat het leuk kan zijn om voor de camera te staan. Met zelfvertrouwen en stralende ogen. Gewoon jezelf zijn op de foto. Vol trots je foto’s laten zien online. Je klanten het gezicht achter het bedrijf te laten zien. Want klanten kopen toch het liefste van echte mensen. Jij toch ook?

Honderden vrouwen gefotografeerd

Inmiddels heb ik honderden vrouwen stralend mogen fotograferen. Op de pagina reviews lees je hoe ze het hebben ervaren. 

PS. Dankjewel voor je bezoek aan mijn website en het lezen van deze pagina over mij. Mag ik ook kennismaken met jou?

Yvonne Verhulsdonk Fotografie
T 06 57 67 98 50
E yvonne@yvonneverhulsdonk.nl

Facebook
Linkedin2k
Instagram1k
WhatsApp chat