Van online meetings naar offline netwerken

Werk jij ook veel thuis? Of in ieder geval met zo min mogelijk andere mensen om je heen? Zijn jouw contacten met andere ondernemers de laatste maanden ook alleen maar digitaal geweest? Zit jij daardoor eigenlijk te veel binnen en achter je scherm? En wil je daar weleens van losbreken?

Nou, ik wel! De afgelopen maanden waren mij veel te stil. Daarom heb ik een nieuw concept uitgedacht, waarbij we elkaar wél weer live kunnen ontmoeten. Kleinschalig, helemaal coronaproof en volgens de regels en richtlijnen van het RIVM.

Fotograferen is wat ik het allerliefst doe. Vrouwen in hun kracht zetten, de connectie aangaan en vastleggen terwijl ze stralen. Dat is waar ik goed in ben. Het voelt voor mij heel logisch om deze vrouwen ook bij elkaar te brengen. Zodat ze hun kracht kunnen delen en samen gaan stralen. En de verbinding nog groter wordt. Een fotoshoot op deze manier was nog nooit zó leuk!

Welkom op mijn Netwerkkoffie & Minishoot. We gaan samen sparren, elkaar inspireren en werken aan zichtbaar zijn en zichtbaar blijven. En natuurlijk zet ik alle deelneemsters prachtig op de foto.

Ik ben Yvonne Verhulsdonk en ik nodig jou uit voor mijn netwerkevent

Als fotograaf en coach vind ik het heerlijk om in verbinding te staan met andere ondernemers. En dat is precies wat ik met mijn netwerkkoffie wil bereiken.

Daarnaast wil ik vrouwen laten ervaren dat voor de camera staan léuk is! Jezelf kunnen en durven zijn en je openstellen voor mij. Waarmee jij je openstelt voor de rest van de wereld. Die wereld is van jou!

Honderden vrouwen stonden al voor mijn lens. En nooit gaat dat vervelen. Wil je weten hoe zij hun fotoshoot ervaren hebben? Lees dan deze reviews.

Netwerken én een Minishoot in Rotterdam of Nijmegen

Ik ben geboren in Rotterdam en deze stad zit in mijn hart. De perfecte plek voor een fotoshoot! Binnen vijf minuten lopen weet ik vier heel verschillende plekjes en sferen als achtergrond, om jou mooi op de foto te zetten. Een oude muur, een podium, groene natuur en een prachtig beeld van Erasmus en zijn mooie spreuken. Maar eerst gaan we met maximaal vijf ondernemende vrouwen aan de koffie met iets lekkers. Eindelijk weer live netwerken, op een verantwoorde manier.

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en ook hier weet ik een heel inspirerende plek waar zowel goede koffie als een aantal heel diverse achtergronden beschikbaar is. Verschillende muurschilderingen kunnen jouw decor zijn. Maar ook de Waal, een industriële achtergrond en een oude muur doen het heel goed op foto. Ook in Nijmegen starten we met koffie en iets lekkers tijdens een netwerkbijeenkomst met maximaal vijf gelijkgestemde vrouwen.

Alle info op een rijtje

Alleen in oktober geldt nog een kennismakingsprijs voor deze unieke Netwerkkoffie & Minishoot. In plaats van € 99,- betaal je deze maand maar € 89,- excl. btw. Daarvoor krijg je:

  • Koffie met iets lekkers.
  • Korte wandeling door Rotterdam, Amsterdam of Zwolle.
  • Fotoshoot met vier verschillende achtergronden.
  • Vier schitterende foto’s waar je stralend op staat. Je mag deze vrij gebruiken voor je social media en je website.
  • Netwerken met gelijkgestemde ondernemende vrouwen. Vanaf drie aanmeldingen gaat het event door.

De fotoshoot: mijn werkwijze

Van iedere deelneemster maak ik prachtige foto’s tegen vier verschillende achtergronden. Deze foto’s zet ik in een online gallery. Na de shoot ontvang je binnen vijf werkdagen de link naar deze gallery. Nu komt het moeilijkste gedeelte. Uiteraard heb ik meer foto’s gemaakt en jij mag nu je vier favorieten kiezen! Deze bestanden lever ik jou daarna digitaal aan.

Waar en wanneer vindt de Netwerkkoffie & Minishoot plaats?

De data en tijden voor Rotterdam zijn:
Woensdag 11 oktober van 11.00 tot 13.30 uur
Verzamelen bij De Markthal, Rotterdam

Data en tijden voor Amsterdam:
Woensdag 18 november van 11.00 tot 13.30 uur
Verzamelen bij de Hortus Botanicus, Amsterdam

Nieuwe data in Utrecht (centrum)
Woensdag 28 oktober van 11.00 tot 13.30 uur (vol)
Donderdag 29 oktober van 11.00 tot 13.30 uur (nog 1 plekje)

Donderdag 26 november van 11.00 tot 13.30 uur
Verzamelen bij Pandhof van de Dom, Utrecht

Kom jij naar Rotterdam, Amsterdam of Utrecht voor mijn Netwerkkoffie & Minishoot? Stuur me dan een berichtje met de datum van jouw keuze.

 

Hentje Metz in Rotterdam

  • Netwerken en Minifotoshoot in Rotterdam

Facebook
Linkedin
Instagram
WhatsApp chat