Jouw Dag arrangement

Het arrangement Jouw Dag is samengesteld om jou stralend en ontspannen op de foto te zetten. Je krijgt mooie portret- en profielfoto’s voor je social media. Ook de sfeer van je bedrijf wordt perfect op beeld vast gelegd.
De dag is een beleving op zich en het resultaat is een flinke boost voor je zelfvertrouwen! 

Herken jij dit?

 • Wil jij meer en beter zichtbaar zijn op social media, maar heb je geen geschikte foto’s?
 • Vind jij het belangrijk om jezelf én de sfeer van je bedrijf meer te laten zien?
 • Ben jij nooit tevreden over hoe jij op de foto staat?
 • Vind je het moeilijk om voor de camera te staan?
 • Wil jij investeren in je merk?

Dan heb ik voor jou het Jouw Dag arrangement. Op deze dag kom ik bij jou op locatie en maak foto’s van je op je eigen vertrouwde plek. We nemen alle tijd om stralende en ontspannen foto’s te maken in de stijl van je bedrijf. Vooraf bespreken we wat je wil en welke items en huiskleuren je merk versterken.

Het arrangement:

 • Kennismaking vooraf, telefonisch of via Skype. We inventariseren je wensen en ideeën om zo alvast in beeld te brengen hoe we de fotoshoot gaan invullen.
 • We maken een afspraak voor de fotoshoot.
 • Je krijgt van mij een handige lijst met (kleding)tips voor de fotoshoot.
 • We starten de shoot met een korte PowerTalk, zodat je ontspannen en stralend op de foto staat.
 • De shoot duurt ongeveer 2 uur. Je kan 1 of 2 keer van kleding wisselen.
 • Tijdens de shoot maak ik portretfoto’s en sfeerfoto’s van je bedrijf.
 • De foto’s optimaliseer ik altijd voordat ik ze aan je oplever. Denk aan: de juiste uitsnede, formaat, oneffenheden, etc.
 • Binnen 5 werkdagen na de fotoshoot krijg je van mij digitaal de 20 mooiste foto’s aangeleverd.

Breng jezelf als ondernemer in beeld en laat de mens achter je bedrijf zien. Gun jezelf dit cadeau!

Je investering voor deze speciale dag waar jij centraal staat is € 399,- exclusief BTW.

Praktijk voor Voetreflex Therapie

 • Yvonne Verhulsdonk Fotografie Portfolio

Dit is Yvon eigenares van een praktijk voor Voetreflex Therapie, zij heeft kortgeleden het Jouw Dag arrangement geboekt. Al een hele tijd wilde ze nieuwe profielfoto’s en foto’s voor haar website, maar ze had last van camera-angst. Met mijn aanpak heb ik haar geholpen om te ontspannen tijdens de fotoshoot. Zoals je kan zien op de foto’s staat ze er stralend en ontspannen op.

Dit is wat Yvon zelf zei toen ze de foto’s had ontvangen:
“Wat nou camera-angst, als ik de foto’s zie word ik helemaal blij! De verhaaltjes voor mijn social media spelen al door mijn hoofd. Ook voor mijn website zitten er prachtige foto’s bij. Top!”

Yvon Passé

Eigenaresse , Care4Balance

A laHeij - Anouschka Laheij

 • Yvonne Verhulsdonk Fotografie Portretfoto Anouschka La Heij

Yvonne is een zeer professionele fotograaf die een hele prettige en motiverende sfeer weet te creëren. Het voelt als lol maken met een vriendin voor de camera. Door deze ontspannen aanpak zet ze je spontaan en naturel op de foto. Voor mij uitgepakt in een prachtige serie waar ik mijzelf heel erg in herken.

Anouschka Laheij

Eigenaresse, A Laheij

Elisa's World of Art - Liesbeth Goosen

 • Yvonne_Verhulsdonk_Fotografie_Liesbeth schilderskwasten-jouw-dag-sfeerfoto

Omdat ik voor mijn nieuw op te starten bedrijf goede foto’s nodig heb om te gebruiken op sociale media en mijn website, wilde ik een professionele fotoshoot. 

Tijdens het gesprek voor de fotoshoot was ik mijn zenuwen al snel kwijt. Het was gewoon ontzettend leuk om te doen! Hoewel ze natuurlijk steeds foto’s staat te maken, had ik dat na even eigenlijk niet eens meer in de gaten. 

Yvonne maakt een hele rits foto’s waar ze dan de beste, leukste en mooiste uit zoekt. Bovendien kan je goed aangeven wat je wil, waar voor jou de nadruk op moet liggen. Het gevolg is dat ik nu een heel stel uitstekende foto’s heb waar ik superblij mee ben.

Liesbeth Goosen

Eigenaresse, Elisa's World of Art

Beauty Nature by Belinda

 • Yvonne Verhulsdonk Fotografie-jouw-dag-portretfotografie

Wat ben ik blij met mijn bedrijf/profiel foto’s! Dankzij Yvonne heb ik waanzinnig mooie foto’s van mezelf aan het werk in mijn schoonheidssalon. Omdat ik het fijn vind om met aandacht en voldoende tijd op de foto te gaan, koos ik voor Yvonne’s concept Jouw Dag.

In juni 2018 ben ik mee geweest met de ondernemersweek in Valencia. Een fantastische ervaring, wat heb ik ontzettend veel geleerd over de ideale klant, focus en mindset. In Valencia heeft Yvonne een prachtige portretserie gemaakt, in een geheel andere setting, maar helemaal passend bij de sfeer van mijn salon. Ik sta er ontspannen en vooral zoals mezelf op… Super bedankt Yvonne!

Belinda van der Laan

Eigenaresse, Beauty Nature by Belinda

Marie-Paule Puur-Succes

 • Yvonne Verhulsdonk Fotografie-jouw-dag-profielfoto

Betrokken, professioneel, humor en perfectionist… zijn de belangrijkste woorden die bij me opkomen als ik aan Yvonne denk. Foto’s maken voor social media was voor mij een noodzakelijk kwaad. Yvonne is er in geslaagd niet alleen prachtige foto’s te maken, maar ook mijn onzekerheid om voor de lens te staan weg te nemen. Met haar concept Jouw Dag kreeg ik alle gelegenheid om te ontspannen.

Marie-Paule Peetroons

Eigenaresse, Puur Succes

Yvonne Verhulsdonk Fotografie
T 06 57 67 98 50
E yvonne@yvonneverhulsdonk.nl

Facebook
Linkedin
Instagram
WhatsApp chat