Jouw verhaal in mijn boek

Dit zijn Stella en Hanja, allebei ondernemers die na hun vijftigste het roer hebben omgegooid. Voor hun social media en website hadden ze nieuwe foto’s nodig. Beiden hadden de overtuiging dat ze niet leuk op de foto zouden staan. Omdat zowel Stella als Hanja opnieuw gestart zijn na hun vijftigste hebben ze gebruik gemaakt van de “Fotoshoot voor 50+ Uitbreekster”. Dit arrangement bestaat uit een Jouw Dag fotoshoot, plus een interview en andere extra’s. Lees voor meer informatie hieronder verder.

Profiel-, Portret- en sfeerfoto’s voor 50+ uitbreeksters

50+ Uitbreekster – Fotoshoot met interview voor mijn boek.

Zelf ben ik een vijftigplusvrouw en ga een boek schrijven over het eerste jaar van mijn leven als portretfotografe. Na mijn burn-out ben ik gestopt met mijn baan als manager in loondienst. Een moeilijke periode, maar tijdens mijn burn-out ben ik gaan onderzoeken hoe nu verder, wat wil ik nu eigenlijk? Nog langer in de tredmolen of gaan doen wat ik leuk vind.

De keuze is na lang wikken en wegen gevallen op ondernemer worden. Van mijn passie fotografie mijn beroep maken.
Graag wil ik je meenemen in de stappen, mijn ups en downs en waar ik sta eind 2019. Om verschillende invalshoeken te bekijken en te leren wil ik vrouwen die net als ik ondernemer zijn geworden na hun vijftigste graag interviewen en fotograferen. Met mijn boek wil ik andere 50+ vrouwen inspireren om na hun 50ste hun passie te volgen.

Herken jij je in het onderstaande profiel?

  • ben jij een vrouwelijke ondernemer en ben je na je 50ste gestart met je bedrijf?
  • bind je het leuk om geïnterviewd te worden voor mijn boek en daar misschien ook in te komen?
  • wil jij meer en beter zichtbaar zijn op Social Media, maar heb je geen geschikte foto’s?
  • zowel jezelf én de sfeer van je bedrijf meer te laten zien op social media?
  • heb je moeite om voor de camera te staan?
  • is het belangrijk voor je om te investeren in je merk?

Aanbod

De fotoshoot “Jouw dag”, zoals ik in mijn algemene aanbod beschreven heb. Plus een interview door mij over jouw start, de stappen die je gemaakt hebt, je ups en downs en hoe je er nu voor staat.

Ben jij die 50+ onderneemster? Heb jij meer dan 2 jaar ervaring als ondernemer? Lijkt het je leuk om mee te werken aan mijn boek?

De speciale prijs voor deze fotoshoot met interview is € 349,- exclusief BTW.

Bonussen:
1. Je maakt kans om met foto en korte beschrijving in mijn boek te komen,
dus extra zichtbaarheid voor jou!
2. De eerste uitgave van mijn boek “uitbreken na je vijftigste”.

Ik ben op zoek naar 19 vrouwen die aan het bovenstaande profiel voldoen.

Yvonne Verhulsdonk Fotografie
T 06 57 67 98 50
E yvonne@yvonneverhulsdonk.nl

Facebook
Linkedin
Instagram
WhatsApp chat