Foto-workation Valencia: Zichtbaar als ondernemer

Ga mee op workation naar het fotogenieke Valencia

De foto-workation Valencia: Zichtbaar als ondernemer, hebben Hanneke en ik ontwikkeld om samen met jou en een kleine groep andere ondernemers in een mooie omgeving te werken aan je zichtbaarheid op social media.

De dagen dat je een bedrijf kon runnen zonder website en social media zijn definitief voorbij. Het zijn tegenwoordig krachtige marketingtools en het is zonde om die kans op gratis exposure te laten liggen. Maar dat maakt het nog niet gemakkelijk. Want het is best eng om jezelf en je bedrijf te laten zien aan de wereld.

Deze foto-workation in Valencia gaat het verschil maken. Fotografie en coaching staan centraal om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

  • Ontdek hoe foto’s je kunnen helpen in beeld te komen en blijven bij je netwerk en je ideale klant.
  • Krijg een andere kijk op jouw verhaal door zelf fijne foto’s te maken voor zakelijk gebruik.
  • Laat professionele portretfoto’s van je maken die spreken vóór jou en waar je voor staat.
  • Leer fantastisch fotograferen met je smartphone!
  • Start met je eigen beeldbank waaruit je altijd foto’s kan putten voor je social media, website en meer.

Met een groep van maximaal zes deelnemers, gaan we intensief werken aan zichtbaar zijn. Doordat de groep klein is, kunnen we iedereen veel persoonlijke aandacht geven. Maar er ontstaan ook vaak waardevolle contacten, omdat je er gelijkgestemden ontmoet. Andere ondernemers met wie het fijn sparren is. De groep vult elkaar aan en versterkt elkaar. Samen kom je verder!

Ondernemers in Valencia

  • Workation voor ondernemers

Valencia reviews

  • Foto-retreat-Yvonne-Verhulsdonk-Fotografie review
  • Krijg inspirerende invalshoeken en praktische tips om je zakelijke zichtbaarheid te vergroten.
  • Een strategie en praktisch stappenplan om in beeld te komen en blijven bij je netwerk en klanten.
  • Kom creatief samen werken met ons en een kleine groep andere ondernemers.

 

Je investering voor deze bijzondere week van zondag 24 tot donderdag 28 mei 2020 is € 1.495,- exclusief BTW. 
inclusief: Vlucht, verblijf met logies, ontbijt, lunch, workshops, portretfotoshoot en volop persoonlijke aandacht.

Foto retreat in Valencia voor ondernemers…

Foto retreat voor ondernemers, wat is dat precies? Vorig jaar was een groot succes, daarom organiseren Hanneke en ik hem dit jaar weer! Als ondernemer sta je er vaak alleen voor, de keuzes die je moet maken zijn soms best moeilijk. In mijn blog schrijf ik hier meer over. Zet op een ontspannen manier stappen voor je zichtbaarheid! Kom samen met ons en andere ondernemers fotograferen en sparren onder de Spaanse zon. Breng jezelf, jouw visie en onderneming ECHT in beeld. Lees alle reviews bij deze pagina.

Vijf dagen gezamenlijk op retreat met een kleine groep ondernemers, hoe fijn is dat? In diverse workshops werken we aan onderwerpen die belangrijk zijn voor je bedrijf. Naast fotograferen met je smartphone komen Focus, Doelen en je Ideale klant tijdens deze week aan bod. Het is fantastisch om in de schaduw te brainstormen en elkaar te inspireren. Natuurlijk weet je het allemaal, maar je komt er in de realiteit van alledag gewoon niet aan toe. Je gaat naar huis met een hoofd en een schrift vol inspiratie.

Vorig jaar hebben Hanneke (Photo-coco) en ik deze week voor de eerste keer georganiseerd. De ondernemers die met ons mee waren, zijn met veel inspiratie en energie aan de slag gegaan na die week. Grote stappen hebben ze gemaakt zowel persoonlijk als met hun bedrijf. Prachtige reviews schreven zij over ons op de diverse Social Media en op onze websites! Zie de quotes bij deze tekst.

Yvonne Verhulsdonk Fotografie
T 06 57 67 98 50
E yvonne@yvonneverhulsdonk.nl

Facebook
Linkedin2k
Instagram1k
WhatsApp chat