De Business fotoshoot: het begin van online zichtbaar zijn

Juist in deze tijd is het verschrikkelijk belangrijk om je gezicht te laten zien. Om te vertellen wie je bent en wat je voor een ander kunt doen. En om te verbinden met je doelgroep.

Daar heb je goede foto’s voor nodig. Zakelijk, maar zeker ook persoonlijk. Want jij bént je bedrijf. Jij bent het belangrijkste ingrediënt. En jij mag gezien worden. Op je website, je social media, maar ook op al je drukwerk. Met de Business Fotoshoot krijg jij perfecte foto’s. Goede foto’s zijn een investering in je merk.

Personal branding als communicatiemiddel

Door de inzet van personal branding, zorgen we samen voor een mooi resultaat: een uitgebreide beeldbank met prachtige foto’s van jou en je bedrijf. Via een intakegesprek wil ik je graag goed leren kennen. Vertel mij je verhaal en ik bedenk hoe we dat in beeld kunnen brengen. Denk daarbij aan accessoires, de juiste kleuren, je kleding en de locatie. Alles moet kloppen, zodat jij het best tot je recht komt. Ik maak niet alleen foto’s van jou, maar bijvoorbeeld ook van je werkplek of de materialen die je gebruikt. Deze sfeerbeelden zijn net zo belangrijk als de foto’s van jouzelf. Zo ontstaat een compleet en volledig beeld van jou als ondernemer in je bedrijf.

Vind je het spannend om op de foto te gaan?

Ik beloof het: je bent bij mij in goede handen. Door mijn jarenlange ervaring als coach zorg ik ervoor dat jij je snel ontspannen en op je gemak voelt. Speciaal voor vrouwen als jij ontwikkelde ik de STRAAL©-methode. Daardoor sta jij gegarandeerd stralend en ontspannen op de foto.

Een Business fotoshoot op veilige afstand

Tijdens een fotoshoot kan ik altijd voldoende afstand houden van jou. Door gebruik te maken van verschillende lenzen, haal ik jou met gemak dichtbij. Daarnaast hou ik mij natuurlijk aan alle maatregelen en adviezen van het rivm. 

De Business fotoshoot: alles op een rijtje

Vooraf

 • We starten met een kennismakingsgesprek. Dat kan telefonisch of via Skype. We brainstormen over de mogelijkheden van de fotoshoot.
 • We leggen een datum en een locatie vast.
 • Je ontvangt een handige lijst met (kleding)tips, zodat jij je goed kunt voorbereiden.

De fotoshoot zelf

 • Geniet van de PowerTalk vooraf. Voel je sterk en zelfverzekerd en ga ontspannen de fotoshoot in.
 • Een shoot duurt ongeveer twee uur. Er is genoeg tijd om één of twee keer van kleding te wisselen.
 • Ik maak portretfoto’s, foto’s van top tot teen, profielfoto’s en sfeerfoto’s van je bedrijf.

Na de fotoshoot

 • Ik optimaliseer alle foto’s voordat ik ze oplever. Denk aan de juiste uitsnede, het formaat en eventuele oneffenheden.
 • Binnen vijf werkdagen na de shoot lever ik 20 foto’s digitaal aan.

Investeer in jezelf en in je merk!

De business fotoshoot kost € 399,- excl. btw

 

Praktijk voor Voetreflex Therapie

 • Yvonne Verhulsdonk Fotografie Portfolio

Dit is Yvon eigenares van een praktijk voor Voetreflex Therapie, zij heeft kortgeleden de Business Fotoshoot geboekt. Al een hele tijd wilde ze nieuwe profielfoto’s en foto’s voor haar website, maar ze had last van camera-angst. Met mijn aanpak heb ik haar geholpen om te ontspannen tijdens de fotoshoot. Zoals je kan zien op de foto’s staat ze er stralend en ontspannen op.

Dit is wat Yvon zelf zei toen ze de foto’s had ontvangen:
“Wat nou camera-angst, als ik de foto’s zie word ik helemaal blij! De verhaaltjes voor mijn social media spelen al door mijn hoofd. Ook voor mijn website zitten er prachtige foto’s bij. Top!”

Yvon Passé

Eigenaresse , Care4Balance

A laHeij - Anouschka Laheij

 • Yvonne Verhulsdonk Fotografie Portretfoto Anouschka La Heij

Yvonne is een zeer professionele fotograaf die een hele prettige en motiverende sfeer weet te creëren. Het voelt als lol maken met een vriendin voor de camera. Door deze ontspannen aanpak zet ze je spontaan en naturel op de foto. Voor mij uitgepakt in een prachtige serie waar ik mijzelf heel erg in herken.

Anouschka Laheij

Eigenaresse, A Laheij

Elisa's World of Art - Liesbeth Goosen

 • Yvonne_Verhulsdonk_Fotografie_Liesbeth schilderskwasten-jouw-dag-sfeerfoto

Omdat ik voor mijn nieuw op te starten bedrijf goede foto’s nodig heb om te gebruiken op sociale media en mijn website, wilde ik een professionele fotoshoot. 

Tijdens het gesprek voor de fotoshoot was ik mijn zenuwen al snel kwijt. Het was gewoon ontzettend leuk om te doen! Hoewel ze natuurlijk steeds foto’s staat te maken, had ik dat na even eigenlijk niet eens meer in de gaten. 

Yvonne maakt een hele rits foto’s waar ze dan de beste, leukste en mooiste uit zoekt. Bovendien kan je goed aangeven wat je wil, waar voor jou de nadruk op moet liggen. Het gevolg is dat ik nu een heel stel uitstekende foto’s heb waar ik superblij mee ben.

Liesbeth Goosen

Eigenaresse, Elisa's World of Art

Beauty Nature by Belinda

 • Yvonne Verhulsdonk Fotografie-jouw-dag-portretfotografie

Wat ben ik blij met mijn bedrijf/profiel foto’s! Dankzij Yvonne heb ik waanzinnig mooie foto’s van mezelf aan het werk in mijn schoonheidssalon. Omdat ik het fijn vind om met aandacht en voldoende tijd op de foto te gaan, koos ik voor Yvonne’s concept de Business Fotoshoot.

In juni 2018 ben ik mee geweest met de ondernemersweek in Valencia. Een fantastische ervaring, wat heb ik ontzettend veel geleerd over de ideale klant, focus en mindset. In Valencia heeft Yvonne een prachtige portretserie gemaakt, in een geheel andere setting, maar helemaal passend bij de sfeer van mijn salon. Ik sta er ontspannen en vooral zoals mezelf op… Super bedankt Yvonne!

Belinda van der Laan

Eigenaresse, Beauty Nature by Belinda

Marie-Paule Puur-Succes

 • Yvonne Verhulsdonk Fotografie-jouw-dag-profielfoto

Betrokken, professioneel, humor en perfectionist… zijn de belangrijkste woorden die bij me opkomen als ik aan Yvonne denk. Foto’s maken voor social media was voor mij een noodzakelijk kwaad. Yvonne is er in geslaagd niet alleen prachtige foto’s te maken, maar ook mijn onzekerheid om voor de lens te staan weg te nemen. Met haar concept de Business Fotoshoot kreeg ik alle gelegenheid om te ontspannen.

Marie-Paule Peetroons

Eigenaresse, Puur Succes

Yvonne Verhulsdonk Fotografie
T 06 57 67 98 50
E yvonne@yvonneverhulsdonk.nl

Facebook
Linkedin
Instagram